Teknoloji

Huawei Watch Nihai İnceleme

Nihai İzle gerçekten harika görünüyor ve iyi bir saatten beklenecek kaliteyi hissettiriyor. Saatte kullanılan malzeme büyük bir değere sahip ancak öte yandan özellikler açısından tam bir akıllı saat haline gelmiş ve bu açıdan akıllı saatlerin ortasında başı çekiyor. Zirkonyum esaslı likit metal şase, 100 metre dalış seviyesinde su geçirmezlik, Tam 1000 nit parlaklığa sahip 1,5 inç LTPO AMOLED ekran, nano teknoloji seramik çerçeveVe 14 güne kadar pil ömrünün yanı sıra tıbbi sınıf EKG analizi ve ateroskleroz tespiti saatin en değerli özellikleri. Anlatılacak çok şey var ama adım adım gidelim ve önce saati kutusundan çıkaralım.

Huawei Watch Ultimate Kutusunda neler var?

Huawei Watch Ultimate bir kara kutu içinde gelir. Kutuyu açtığımızda ortada saat ve yan taraftaki kutulardan birinde saati şarj etmek için kullanacağınız şarj pedi bulunuyor. Başka bir kutuyu açtığımızda ise saatin silikon kayışının burada yer aldığını görüyoruz. Saatin zirkonyum kayışının yanında Huawei Hidrojen Nitril Kauçuk (HNBR) kayış seçeneği ayrıca saatlerce sunuyor. Nitril Kauçuk kayış ile spor aktiviteleri yapacağınız zaman veya gece yatarken daha rahat olmanız amaçlanmıştır. Tabii ki günlük hayatta metal kayış ile silikon kayış takarak farklı görünümler elde edebilirsiniz. Elimizdeki saat özellikle dalış yapanlara hitap eden bir cihaz olduğu için Huawei burada da farkını ortaya koymak istemiş ve kutunun içine dalış yapacaklara özel olmuş. uzun bir yaka kordonu koydu. Böylece dalış senaryolarınızda saati dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Huawei Watch Ultimate Tasarımı Nasıl?

Görünüşe göre Watch Ultimate göze çok hoş geliyor ve çok şık görünüyor. bunda kullanılan zirkonyum alaşımlı sıvı metal kayış ve nano teknoloji seramik çerçeve büyük katkı Sadece görünüm açısından değil, kolunuzda yarattığı hisle de kullanım zevkini pekiştiriyor.

Zirkonyum alaşımlı sıvı metal değerli özelliklere sahiptir. Watch Ultimate’ın zorlu koşullarda yıllarca Üzerinde tek bir çizik bile olmadan kullanabileceğiniz bir saat olması amaçlanmıştır. Bu araç üst düzey lüks saatler Havacılık gemilerinde kullanılabilecek bir araç olarak kullanılmakta ve hatta tercih edilmektedir. Titanyum ve çelik ile karşılaştırıldığında daha yüksek çekme mukavemetine, daha yüksek sertliğe ve son derece güçlü aşınma ve korozyon direncine sahiptir. 100 metreye kadar profesyonel dalışlarKullandığınız zaman tuz ve basınçtan zarar görmemesi, ekstra sıcak ve soğuk koşullarda kullanım senaryolarında deforme olmaması ve dayanıklılık göstermesi amaçlanmaktadır.

kutuda bulunan Hidrojene Nitril Kauçuk Bant, geleneksel lastik bantlara göre yaklaşık yüzde 30 daha hafif olmakla birlikte yağlanmaya, kirlenmeye, esnemeye ve aşınmalara karşı daha güçlü bir yapıya sahiptir. Ayrıca giydiğinizde cildinizi kaşındırmaz, tahriş etmez ve uygun formda hazırlanmıştır.

Huawei Watch Ultimate oldukça büyük bir saat. 48,5 mm’lik boyutuyla bilekleri daha küçük olanlar için büyük olabilir ama iyi haber şu ki, saatin metal kordonunun boyutunu beğeninize göre ayarlayabilirsiniz. Kemerin üzerindeki boğumlardan 6 tanesini yanlardaki klipslerden kolayca çıkarmak mümkündür. Böylece kolayca kolunuza göre ayarlayabilirsiniz. Aynı şekilde kutunun içindeki silikon kayışı da metal kayışın klipslerini açarak saate takabilirsiniz.

Huawei İzle Nihai Nano Teknolojik Seramik Çerçeve , 24’ten fazla işlem tekniği ile geliştirilmiştir. Bu çerçeve, hassas CNC işlemi ve iç yapısında ince oymalar kullanılarak nano-mikrokristalin seramikten yapılmıştır. Kullanılan seramik malzeme değerli taşlara benzer bir parlaklığa sahipken, Paslanmaz çelikten 6 ila 7 kat daha sert Aynı zamanda çizilme ve korozyon direnci özelliklerini de beraberinde getirir. Böylece günlük hayatınızda oldukça şık bir saate sahip olurken, ekstrem koşullarda kullandığınızda saatin çizilmesi veya kırılması gibi bir endişeniz olmaz.

Bu ortada saatin 2 rengi vardır. bizde onlardan biri Okyanus mavisidiğeri renkli iken Keşif Siyahırenk.

Huawei Watch Ultimate Ekran Özellikleri nelerdir?

Benzer formda saatin ekranında safir cam aparat kullanılmış. Bu, çizilmeyeceği anlamına gelir. saat ekranı 1,5 inç boyutusırasında, 466×466 piksel çözünürlük teklifler. Ekran paneli olarak LTPO AMOLED kullanılmıştır. Bu bir Bir Huawei saatindeki ilk LTPO ekranı . LTPO ekranı, Düşük Sıcaklık Polikristalin Oksit anlamına gelir. LTPO AMOLED ekran, yüksek yenileme hızı ve çözünürlüğe sahip bir arka panel teknolojisidir ve ekranın yenileme hızını dinamik olarak değiştirmesini sağlar. Bu, güç tüketimini önemli ölçüde azaltır ve pil ömrüne katkıda bulunur; Sürekli ekranı kullandığınız senaryoda pil ömrü daha uzun sürebilir.

Bu ekran da 1000 nite kadar çıkabilen oldukça parlak bir ekran. Yüksek ışıklı ortamlarda net ve canlı bir görüntü sunarken, düşük ışıklı ortamlarda ekranın her zaman görünür olmasını sağlar. Özellikle profesyonel bir dalgıçsanız, dalış ilerlemenizi takip etmek için saat ekranını kullanabilirsiniz. 100 metre derinlikte bile aktif kullanabilirsiniz. Hatta saati dalış moduna aldığınızda bu ekran birazdan bahsedeceğimiz tam bir dalış bilgisayarı oluyor.

Watch Ultimate’ın özel saat yüzleri vardır. şu anda Huawei Sağlık uygulamasıWeb sitesinde çok sayıda saat yüzü bulabilirsiniz ancak Watch Ultimate için 2 özel saat yüzü olmak üzere 6 yeni saat yüzü eklendi. Keşif SiyahıVe Okyanus mavisiSaat yüzlerini Huawei Health uygulamasından saate kolayca indirebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için: https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-ultimate/

Şimdi saate baktığımızda sağ tarafta 2 buton var. onların üstünde Dönen Taç alttaki ise Fonksiyon Tuşu olarak kullanılır. Dönen Tepeyi döndürerek saat arayüzünde gezinebilir ve ana kadran ile uygulamanın ortası arasında geçiş yapabilir. Alt İşlev Düğmesi Öte yandan saatin antrenman özelliklerine geçiş yapabiliyor ve diğer fonksiyonlar için kullanılıyor. Ancak sol tarafta bir düğme daha var. Watch Ultimate lansmanında hepimizin merak ettiği bu gizemli anahtar, Huawei’nin yeni Asistan Düğmesi . Bu tuşa basarak Dış Mekan Seferi moduArtık özellikle gezginler, macerayı sevenler ve ekstrem sporlara ilgi duyanlar için bahsedeceğimiz keşif yeteneklerinden yararlanabilirsiniz.

Güçlü Keşif Yetenekleri

Huawei’nin Watch Ultimate tasarımı ile oldukça şık ve sağlam bir saat gibi görünse de aslında keşfetmeyi sevenler için oldukça uygun bir cihaz. Kamp yapmak, çölde off-road yapmak, 100 metre derinliğe kadar ayrılmak veya patika yürüyüşlerinde kaybolmanın tadını çıkarmak için bu, tüm bu senaryolarda ve daha fazlasında size ayak uydurabilen ve dahası her zaman bulabileceğiniz bir saattir. senin yönün Bu tuşa bastığınızda Keşif Modusaatin yüzünü bir anda değiştirir.

Ana ekranda molayı, ortalama yüzünüzü, gün doğumu ve gün batımı saatlerini, şimdiki zamanı ve konum işaretçisini görürsünüz. Burada “İşaretle”ye dokunarak yeni konumu işaretleyebilirsiniz. Saat Bir GPS sinyali arar ve mevcut koordinatlarınızı görüntüler. kayıt ediyor. Bu koordinatları temsil eden küçük bayrak için özel bir renk de seçebilirsiniz. Keşif modu, uzun süre dışarıda kaldığınızda konumunuzu otomatik olarak kaydeder. Pozisyonları işaretlemenize ve rastgele işaretlenmiş bir noktaya dönmek için yol tanımı almanıza olanak tanır. Bu şekilde, kaybolmayı seven bir maceracıysanız, gönül rahatlığıyla geri dönebilirsiniz.

Huawei, akıllı saatlerinde GPS’e büyük önem veren bir marka. Hassas çift frekans 5 sistem GNSS uydu sistemi kullanıldığını gördük. Bu, Watch Ultimate’da da mevcuttur. Bu nedenle, güçlü bir anti-parazit performansına sahiptir. GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU ve QZSS’den oluşan 5 ana uydu sistemine bağlıWatch Ultimate, dünya çapında ve su altında yolunuzu bulmanızı sağlar.

Daha fazla bilgi için: https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-ultimate/

Ekranı aşağı kaydırdığınızda irtifa, nabız, orta noktaya olan toplam mesafe, ortalama hız ve bu modda geçirdiğiniz süreyi görebilir, bir alt ekrana geldiğinizde ise pusulaya ulaşabilirsiniz. Alt taraftaki ekranda SpO2 ve Barometre bilgilerine ulaşabileceğiniz ve saatin ekranını el feneri olarak kullanabileceğiniz seçenekler yer almaktadır. Ayrıca bu moddayken soldaki Asistan Tuşuna bir kez daha basarsanız, ormanda gece yürüyüşlerinde gözlerinizi yormaması için ekranı da turuncuya çevirebiliyorsunuz.

Dalgıçlar için Mükemmel

Watch Ultimate dediğimiz gibi bir akıllı saat olmasının yanı sıra bir keşif aracı; sualtı için hem de karada. Nihai izle, 100 metreye kadar su geçirmeztasarlanmış akıllı saat. Patentli su geçirmez makine tasarımı ve 16+ su geçirmez güçlü yapı Bu sayede Watch Ultimate çok derin deniz basıncına dayanabilir. Mikron seviyesinde su geçirmez filtre katmanına ek olarak Huawei’nin özel patentli teknolojisi, yepyeni nefes alabilen membran bileşenleri de kullanılmaktadır. Böylece bu saat ile 10 ATM seviyesine kadar, yani 100 metre seviyesi dalış yapabilirsiniz. İster cümbüş ister profesyonel seviye tüplü dalıştan hoşlanıyor olun, bu iş için özelliklerle doludur.

Watch Ultimate ile dalış, serbest dalış, teknik dalış ve profesyonel tüplü dalıştan keyif alabilirsiniz. Bunun için ana menüde bulunan dalış uygulamasına dokunmanız yeterlidir. Bu seçeneklerden birini seçtikten sonra Watch Ultimate ekranı yanıp sönecektir. dalış bilgisayarı Açıkçası daha önce Discovery ile dalış yaptım, sualtı dünyası farklı bir yer olduğu için farklı bir yer ve taraf belirlemek oldukça zor. Dalış bilgisayarında kaç metre derinlikte olduğunuzu, suyun sıcaklığını, dalış süresini, tarafınızı görebilme Gerçekten çok yardımcı olacaktır. Bu arada bu bilgisayarın navigasyon ekranında tarafınızı kilitleme seçeneğinin olması su altında kaybolmamanız için çok değerli bir fonksiyon. Dalışla ilgilenenlerin bu saati daha detaylı incelemelerini özellikle tavsiye ederiz. Derinlere dalarken tüm güvenlik prosedürlerinin takip edildiğinden emin olmak önemlidir. Bunun için Watch Ultimate içerisinde hatırlatma ve uyarılar, dekompresyon özelliği, su giriş çıkış kayıtları gibi farklı güvenlik özellikleri yer alıyor. NDL hesaplaması, basınç düşüşü hesaplaması ve apne eğitimi ve apne testiAyrıca seçenekler de var.

Üstün Sağlık Özellikleri

Watch Ultimate, bazıları sağlık açısından değerli olan daha birçok özelliğe sahiptir. Huawei’nin önceki akıllı saatlerinden biri nabız ölçümü ve uyku takibi gibi sağlık analizi konularındaki yeteneklerinizi biliyoruz. Aslında geçtiğimiz günlerde tansiyon ölçmek için özel olarak tasarlanmış Watch D isimli akıllı saatin incelemesini sizlerle paylaşmıştık. Huawei, sağlık bahislerine yönelik yenilikçi yaklaşımını Watch Ultimate ile sürdürüyor Tıbbi sınıf EKG analizi yapabilir ve damar sertliğini saptayabilir.bulunabilir.

Daha fazla bilgi için: https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-ultimate/

Elektrokardiyogram (EKG) En çok kullanılan klinik muayene yöntemlerinden biri ve kardiyak elektrofizyolojik aktivitenin grafik kaydı için etkili bir araçtır. EKG eğrisi kalbimizdeki her küçük değişikliği ortaya çıkarır, böylece doktorlar herhangi bir anormallik hakkında fikir sahibi olabilir. Ateroskleroz tespiti olarak bilinen arter sertliği tespit yöntemi damar hasarı varsa erken teşhisinde yararlanılan bir sistemdir. Watch Ultimate ile her ikisini de ölçebilir, böylece sağlığınızla ilgili daha net ve somut bir gözlem yapabilirsiniz.

Elbette Watch Ultimate’da başka sağlık izleme sistemleri de mevcuttur. SpO2 seviyenizi, tansiyon seviyenizi ölçebilir, vücut ısınızı takip edebilir ve doğal olarak uykunuzu takip edebilirsiniz. Saati telefonunuzla eşleştirmek için kullandığınız Huawei Health uygulaması aracılığıyla. Huawei TruSleep, her zaman bardak oranı izleme, otomatik tansiyon testi, otomatik SpO2 analizi ve her zaman cilt sıcaklığı ölçümü Özelliklerini aktif hale getirdiğinizde Watch Ultimate tüm bu alanlarda sizi takip etmeye başlar. Ardından Sağlık adımından itibaren tüm bu parametrelerin ölçümlerini tablolar halinde görebilirsiniz. Örneğin uyku takibi bölümüne geldiğinizde uyku kalitenizi, gecenin hangi saatlerinde ve hangi uyku evrelerinde net bir şekilde görebilirsiniz.

Son olarak sporcular için bir parantez açalım. Nihai izle, 100’den fazla antrenman takibi yapabilir. Otomatik takip için algoritması vardır, antrenman planları yapabilirsiniz.

Ortada, sadece Watch Ultimate’ı tutuyorum. Huawei akıllı telefonlar ile Kullanmak zorundasın diye bir şey yok. şimdi bende var Android işletim sistemi ile Bir telefon var ve onu tam olarak onunla eşleştirebildim, tüm fonksiyonları çalışıyor. örnek formda iOS ile de uyumlu yapı içinde. Yani diğer telefonlarda saatin tüm fonksiyonlarını kullanabiliyorsunuz.

Pil Ömrü Ne Kadar Uzun?

Huawei akıllı saatleri pil ömrü konusunda her zaman cömert olmuştur ve Watch Ultimate da bunu yapmaya devam ediyor. Saatin 510 mAh bataryası var ve bu batarya orta düzeyde kullanımda. 14 güne kadareğer saati zorlarsan 8 güne kadardayanabilir.

Elbette kullanım durumları çok özneldir. Ancak kullandığımız zaman limiti içerisinde birçok fonksiyonun her zaman açık olduğu senaryoda rahatlıkla kullanabiliriz. 10 güne kadar ulaşmayı başardık. Bu süre zarfında telefon görüşmeleri, gün içinde otomatik egzersiz takibi, her zaman uyku, kalp atış hızı, SpO2 ve voltaj takibi ve bazı manuel sağlık fonksiyonlarını kullandık. Aynı zamanda GPS konum takibindeydi. Bunlarla kıyaslandığında bu sonucun oldukça etkileyici olduğunu söyleyebiliriz.

Şarj bittiğinde kutudan çıkan şarj pedi ile şarj edeceksiniz. Bu şarj pedi saati Yaklaşık 1 saatte tam şarj olabilmek. Watch Ultimate’ın diğer Qi sertifikalı kablosuz şarj cihazlarıyla çalıştığını da söyleyelim.

Çözüm

Evet, sonuç olarak, Huawei Watch Ultimate bir teknoloji şaheseri ve Huawei için segmentinde bir başka zirve. Zirkonyum esaslı likit metal kasası titanyumdan daha güçlü, ekranı geniş, keskin ve parlak, keşif, dalış, sağlık ve spor alanlarında gelişmiş işlevler sunuyor ve pili uzun ömürlü. Hem kendini şımartmak hem de sevdiklerine kaliteli ve şık bir hediye almak isteyenler için kesinlikle ilk bakılması gereken cihazlardan biridir. peki fiyatı ne kadar

Elimizdeki bu gümüş üst Huawei Watch Ultimate modelinin fiyatı 19 bin lira . İndirim ve kampanya seçenekleri bulunmaktadır. siyah versiyonda 500 pound, gümüş modelde 700 lira sepet indirimi mevcut. Ek olarak, Huawei FreeBuds 5i kulaklık ve Huawei 1 yıl ekstra uzatılmış garanti hediyesiAyrıca bu saat ile birlikte geliyor.

Son olarak, bize özel bir indirim var. Bu kod ( ULTIMATE500CHIP) kullanarak Nisan ayı sonuna kadar geçerlidir 500 lira indirimkazanabilirsin.

Daha fazla bilgi için: https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-ultimate/

Sponsorlu İçerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eve otele gelen Escort bağcılar sitesi
Başa dön tuşu
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
Yavuz Selim Escort
Yaylalı Escort
Halide Edip Adıvar Escort
Pazariçi Escort
İslambey Escort
Kayışdağı Escort
Mimar Sinan Escort
Mevlana Escort
Tomtom Escort
Sultançiftliği Escort
İshaklı Escort
Fevzi Çakmak Escort
Demirtaş Escort
Güzeltepe Escort
Alibey Escort
Karagümrük Escort
Siyavuşpaşa Escort
Halıcıoğlu Escort
Taşoluk Escort
Kültür Escort
Meclis Escort
Camiikebir Escort
Şahkulu Escort
Göksu Escort
Tepeören Escort
Ertuğrul Gazi Escort
Çubuklu Escort
Erenköy Escort
Ömerli Escort
Gaziosmanpaşa Escort
Selami Ali Escort
Turgut Reis Escort
Fulya Escort
Mevlanakapı Escort
Kartaltepe Escort
Uğur Mumcu Escort
Fulya Escort
Kavaklı Escort
Zeytinburnu Escort
Bedrettin Escort
Kemankeş Karamustafapaşa Escort
Gazi Escort
Ortaköy Escort
Selami Ali Escort