Haber

AK Parti’den birlik ve beraberlik mesajı

AK Parti Balıkesir İl Müdürlüğü, İl Yürütme ve İdare Meclisi üyeleriyle Değirmen Boğazı’nda buluştu.

Geçtiğimiz günlerde İl Başkanlığına af dileyerek veda eden Dt. Ekrem Başaran’ın da katıldığı yemekte birlik ve beraberlik mesajı verildi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Vahdettin Çiftçi, AK Parti’nin çok büyük ve güçlü bir aile olduğunu belirterek, “Türkiye Yüzyılında güçlü bir Türkiye ve güçlü Balıkesir için ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz.”

AK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri son dönemde yaşanan olayları değerlendirirken, özellikle İsrail’in Gazze ve Filistin’de temiz çocuklara, kadınlara ve insanlara yönelik saldırılarını kınadı. Her zaman Gazze ve Filistin’in yanında oldukları mesajını veren AK Parti Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Vahdettin Çiftçi, Gazze’deki soykırımı kınadıklarını belirterek, “Bu soykırımın son bulması için uluslararası alanda yoğun bir çalışma yürütülüyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ve girişimleriyle, “Biz her zaman Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Gazze’deki vahşeti şiddetle kınıyor, dünya devletlerini ve dünya halklarını bu vahşeti görmeye ve durdurmaya davet ediyoruz. Gazze’de hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

AK Parti İl Örgütü, Filistin’deki insanlık dışı saldırıları kınadı, Gazze’de hayatını kaybedenler için dua etti, yaralılara acil şifalar diledi. – BALIKESİR

andirin-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu